expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

June 4, 2010

Ngeri Weh!


Kejadian semalam dalam pukul 3pm kat north south highway menghala ke Bangi. Saya dari KLIA hantar mama saya ke JKT. Takut tengok!!



Snap guna camera phone cabuk sambil drive. Lepas snap konon² nak tengok, skali terus blank. Off. Boleh?

Pagi tadi pun ada accident. Sampai jam teruk kat MRR2. Remuk sangat dua kereta tu sampai tak cam kereta apa. Saya tak berani sempat snap gambar pun sebab polis ramai nanti tak pasal kena saman.

Ish....beringatlah kita semua, bila drive tu berhati-hati tambah² sekarang slalu hujan, jalan licin. Semoga kita semua dilindungiNya, Amin.


8 comments:

::The Shopaholic Tauke:: said...

wahhhh...ngerinyaaa....takut!!

mimi said...

yo! hehehe ktorg tgh rehat kat umah..baru balik sopping! penat seh bwk mak2 datin..rembat smpai 2 hbg skligus..petang nak kuar lagi..jgn jeles noh..hihi

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

aduh ngerinya.. semoga kita semua dilindungi NYA

yunz_02 said...

salam

hi there. blogwalking.. :)

anyway, mintak dijauhkan la accident² ni.. kdg² org lain punya pasal, yg lain jadi mangsa..

mama uzma said...

ngerinya kak...
tp x penah dpt truk depan2 mcm nih...mesti bestkan..hihi

mama uzma said...

ngerinya kak...
tp x penah dpt truk depan2 mcm nih...mesti bestkan..hihi

FAM said...

Tauke: careful ok drive tu.

Mimi: yes, I can imagine the chaos u're facing! wah, baru 1 hari sudah mcm2 soping ka? hehehe. have a good time beb!

Sue: aminnnnn

Yunz: salam. thanks 4 dropping by. itula, so kena hati2 & byk berdoa.

Iena: mmg ngeri. dr jauh sblm smpi akak dh doa jgnla aku nmpk mayat ke apa ke.

noniey said...

nauzubillah.. mintak dijauhkan