expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

June 18, 2010

Hadiah dari Jakarta


My mom went holidaying to Jakarta. For a week. So that leaves me to be one superwoman who juggles with two daughters, handling house chores, cook and oh not to mention, working
. Ecewah, bunyi je hover! Padahal, most nites adalah eating out or takeaways. Bahahahahah!!! Eh, but I did cook, chicken green curry lagi uols. Itu nanti lain entry kita cite yek.

Bertuahlah anak² saya yang menjadi cucu tunggal parents saya. Maklum le, production line cuma satu, nasib baik jugak dapat dua. Errr....ada paham ka? Tak paham takpe, bukan topik asal. Topik nak cerita hadiah kan? Bukan nak menunjuk, saja nak tunjukkongsi happiness. Ngeeeee

Dania's. From shirts, blouse, pants to skirts, swimwear and shoes. Pakej lengkap di hari lebaran. Lawa² semuanya. Ikutkan mommy nak je terus pakaikan tapi my mom dah sound, simpan dlu wat pakai raya. Baik mem...

Murah² t-shirts ni. Bolehlah buat pakai belasahan. Tapi yang kelakarnya, grammar wise memang ke laut. Hahahahaha. Bolehla labu...

Untuk si adik pulak. Juga lengkap pakej hari lebaran. Cute² sangat baju dia. Sama juga sudah disound suruh simpan nanti raya baru pakai. Wah, ke main banyak baju raya budak dua orang ni. Pendek kata, selang dua jam salin baju la.

English cotton. Jangan ingat itu saya punya. Itu untuk Dania semuanya. sob..sob..Kalau ada lebih untuk mommysi adik Nisha aje. Cantik dan selesa pulak tu kainnya. Mimi, can you get me those kains?? I so want!!

Itulah semua untuk anak² saya. Ada lagi sebenarnya like tonnes of swimwear, shoes and little² stuff. Bertuah badan dua orang budak comel nih. Thank you ma. Ohh, nak tau the highlight of the whole purchase?





















Taaadaaa!!! LV Alma beb! Merahnya mak ngah lagi uols. Ribu riban nih....in rupiah. Its a fake la kan..hehehehe. But of good quality. My mom calls it, Giuliana's Red Bag. Belasah lah...setakat nak feeling² diva gi kenduri kawen cool jugakkan..... ;)




There you go Mimi. Thank you for giving such very good hospitality and shopping guide. Eh, macam I pulak yang pegi....hahahahaha

4 comments:

fazi said...

wow..raya sakan la Nia n Nisha this year yer..banyak tu baju raya..nak skit bule...he3

fazi said...

wow..raya sakan la Nia n Nisha this year yer..banyak tu baju raya..nak skit bule...he3

pu3natul said...

i want shopping guide too can?? going there next month. clueless about jakarta. kalau bandung expert dah kot. haha!

mimi said...

woww weeee...banyak nye rembatan cik su!! hehe sgt menarik! really nice having ciksu in jakarta too!