expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

June 17, 2010

Hasil Tensusu

Bila kena bekerja di luar ofis, menggagaulah saya mencari bilik, biasanya suraulah untuk aktiviti mengepam. Mak takdak freestyle noks, guna spectra3 jek. Harus cari plug! Biasanya surau ni adalah jugak plug barang satu dua. Kali ni saya di palace of golden horses ni, jenuh satu surau tu saya survey. Siap belek belakang almari semua, takdak jugak! Hati dah gabra breast dah engorged.

Last resort, ke ladies restrooms la kekdahnya. Mujur ada plug kat powder area tu. Siap sofa lagi. Lega nyah! Dapatlah mengepam walau tak berapa selesa bila mana orang masuk dan tengok. Bukan tengok, siap stare! Apa, tak pernah tengok ke orang pam susu? Jakun la korang.

Anyway, disebabkan ketidakselesaan itu, dan takde keje jugak sebenarnya. Inilah hasil tensusu saya. Hat sebelah lagi dah selamat masuk bekas.

Dah selesai sesi pam, sesi apa?
















Sesi bergambar syok sendiri dalam ladies restroom yang cantik sama macam bilik hotel. Hahahahaha

6 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

tahniah! berjaya gak kuarkan tenusu....derang tgk pasal kagum tuh...

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

wahhhh...gamba last tue yg takley tahan tue! sempat ok! hehehehe :D

Queen said...

itu salah satu cabaran...kalau nak mengepam susu di khalayak..ngeeee....tp ok..OU nye restroom pun nampak selesa..ngeee

FAM said...

Sue: demi anakku, ecewahh. diorang tekejut kt aksi dh mcm apa duk pump both sides.

LV: boringnye pasal, kt mirror restroom pun blh posing. hahaha

Queen: mmg mencabar!

iEfa said...

huhuh penah kene jgak...but tk bleh ilangkan motivasi...kene teruskan jgak... :D

nwey nice blog ;-)

FAM said...

Iefa: hye! thanks dropping by. mmg, motivasi kena sentiasa ada