expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

June 28, 2010

Mari Bantu Saya

Semalam ke Giant untuk shopping groceries. Sambil jalan² menyinggah ke baby food aisle. Teruja pulak jadinya bila tengok Gerber's baby food, Heinz finger food bagai. Ohh...Gerber sudah ada organic baby food like organic prune puree, organic banana puree and organic apple puree. Best!


Saya rasa ni packaging baru, dalam plastic container. Senang sket, dulu² guna bekas kaca kan? Susah nak bawak ke sana ke sini. Anyway, being me, I like to do it from scratch barulah hawt mama gitu. Bukanlah tak pernah beli yang ready made ni, ada jugak tapi I prefer to home cook rather than buy ready made. I have discovered ways to prepare it and and store the purees in the freezer for keepsake. Masalah saya sekarang, where can I find plastic storage macam ni?

Its so easy peasy kalau dah ada container ni. Mana den nak cari??? Uols tau? Sila bagitau! Thanks uols, uols memang terbaikkkkkkkkkk!



* all pic googled.

4 comments:

mama hannah said...

beb,this container ko boleh carik at :www.mybbstore.com

FAM said...

Tun: is it? thanks beb

pu3natul said...

rasa mcm penah kat tiny tapir

FAM said...

Pu3: ada kt tiny tapir tp mahal sgt.