expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

June 28, 2010

Stressa

Bukan Stresa ini.

Kalau dapat ini, hilang segala stress penyakit bagai terus senyum sampai telinga tujuh hari tujuh malam.

Minggu lepas adalah hari-hari yang amat stress bagi saya. Bukan sebab kerja, bukan juga sebab hal keluarga tapi sebab diri sendiri. Memang stress lebih-lebih lagi saya konon tak nak luahkan pada sapa-sapa. So, on the outside I look ok but inside, nobody nobody but you knows.

Tapi being me, I cannot hide anything from Mr Hubby. He will eventually knows, sama ada saya directly tell him or dia ada hunch and will ask me. Kali ni, saya tak boleh hide lagi, saya luahkan pada dia.

"U, I dah 4 hari delay period nih." kaler kasi terang sket ahh

Silence. Yeap, both of us diam tak terkata. My period usually comes on time. So when there's delay even dua hari saya akan cuak. Well, kalau dulu tak cuak la kan, memang ditunggu-tunggu. But this time memang cuak tahap dewa 17. Alhamdulillah...





























Red flag datang jua. Legaaaaaaaaaaaaaa!

10 comments:

JaNnAh said...

nasib.. x pasal2 kang nisha dapat adik pulak.. wehehehehe..

FAM said...

Achu: not the time yet. hehehe

The Red Lover said...

hehhehe..ayang baca pun jadik stress!!hahahahha

mimi said...

hahahaha..ape salah nye kfatin.. rezeki jgn ditolak dong ;p muahahahahaha

fazi said...

aku plak yang cuak membacanya..next time pakai safety belt ye..huahhha..tp aku mmg cuak baca kot2 'ter' la kan...nasib baik xde kecederaan serius...he3

FAM said...

TRL: i pass the stress to u la. hehehe. when's next beb?

Mimi: the time is not just yet. later2 tgu uols laa

Fazi: sangatlah weh! safety adalah keutamaan tp malang tidak berbau kan. huhuhuhuhu

mast@work said...

serius, bab2 lewat ni yg plg takut

FAM said...

Mast: kannn?? dh le baru lg. kut dh setahun takpe le.

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

hehehhee...kalau i lagie takmo dapat red flag tue boley??? hehehhe :D

FAM said...

LV: oh yess...i pray for you kay ;)