expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 7, 2010

Antara Wishlist dan...

Saya dapat green light dan juga ongkosnya untuk melunaskan nafsu serakah handbag yang tiada berkesudahan. Mulanya dia reluctant. Katanya jom beli jam, matching² ka apa kan. Ohh..romantis gitu husband mak. Tapi sebab handbag tu lebih tertarik menarik hati jantung saya, sudahnya nak handbag jugak. Mr Hubby pasrah...

Tapinya....ye tetaplah ada tapi. Bila tengok calendar, sudah 7 Julai. Maknanya saya perlu gunakan ongkos itu untuk ke arah kebaikan sejagat walau dalam paksa rela. Saya dengan tak berapa ikhlas dermakan ongkos itu ke...


































Road tax & car insurance dah due dowhhhh!!! Dang dang dang!!!

7 comments:

Ealyie said...

ahahahaha..
isteri mithali la ko nyahh weh..
syukur2..;)
ptot la peruntukan mudah diluluskan..

p/s: ekceli sama je yg berlaku kat aku bulan lepassss..:) sampai skrg masih lom langsaiii.. ahahahaha..

Queen said...

ahaha.ok la tuh..saya yabang memang buat tak tau je..sebab katanya itu kereta saya...agagagga.....

honeylanz said...

r/tax kete has mati 20 aug...dah dekat gak tu

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

ok ape...kang kene saman lagi double whammie kene bayar! trus takley nk g beli handbag coz kete takde road tax...hehehhe

FAM said...

Ely: ko ada jgk nyah cole haan tu. hehehe

Queen: agaknya dia tau bini dia byr road tax, tu yg laju je bg ongkos ni. sighhhhh

Has: sila renew, nt nak raya lg susah

LV: tu la pasal! dr kena double baik byr skrg kan. nak amek aura u la, kut dpt gucci seketul. hehehehe

CiKaYu said...

takpe...bile roadtax dah renew, leh pikir dgn senang ati hbag mana nk pilih.

FAM said...

CA: tp xdptlah yg diidam2kan. huhuhuhu