expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 13, 2010

Yes!!! She Did It

My 5 and half months baby dah pandai menjulur (betul ke?). Maksud saya dah pandai mengensot ke depan dalam posisi meniarap. Camne ek, paham dok?

Tak kisahlah. I'm one happy mommy. Saya notice dalam minggu lepas bila dia sedaya upaya sampai nganga² mulut gigih mahu ke depan nak capai handphone cabok saya. Dan since then, saya suka letak rattle or toys dia jauh ke depan nak tengok dia gigih tak nak capai. Lagi dekat dia capai, lagi saya jauhkan. Ohh....keji mommy mu ni.

Sekarang pun dia dah angkat² bam bam dia. Wahh...pantas sungguh. Mommy ni excited pun ya, sedih pun ya. Ye la...cepat pulak dia besar. Rasa baru je bersalin badan pun gemuk lagi.

Takpelah. Membesarlah bagai johan. Mommy and abah doakan yang terbaik untuk Nisha. *wink*

4 comments:

noniey said...

kejap je kan.. takpe, nanti kalau dia dah jadi big girl, leh tambah plak baby boy sorang lagi.. hehehe

FAM said...

Noniey: amboi koo...laju je order utk aku yek. hehehehe

honeylanz said...

paham n tau cam ne rupanye...pasni jap2 tgk dia tepi sofa..jap lg bwh dining table..itu ac n ery la... boys lg lasak kut ;)

FAM said...

Has: nasib ada org paham. hehe. tu la..standby je la lps ni kan. nama pun boys has, mestila lasak