expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

August 18, 2010

Sila Jawab Pada Yang Tahu

Ada tak cara untuk kita tukar email account kita di blogger ni? Misalnya, sekarang saya guna email A, sekarang mahu tukar ke email B. Macam mana ek? Hamba pacal yang hina yang rabun IT mahu bertanya nih.

Tolong ye uols. Thank you.

5 comments:

Queen said...

maaf puan..saya tak tahu..heeee

JaNnAh said...

maksud u, u nk tukar email utk comment notification ke? kalau yg tu u just gi tukar kat u punya comment notification setting je. ke yg lain? hehehe.. kalu yg kt profile tu, u gi kat u punya profile, blh tukar kat situ..

FAM said...

Queen: takpe le..

Achu: log in email. nk login kan guna email kan? boleh ke tukar?

Queenin Murni said...

My account->Personal Settings->Email Addresses.

Nak tukar email rasanya xleh, sebab blog ni kan ke interconnected to our gmail account, but incase u nak log-in guna account lain, bleh add alternate email add tu.

MarDiah said...

Me dah beli rempahnya.. tapi tersadai lagik kat rumah sebab ikannya belum ada...