expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

September 27, 2010

My Birthday Celebration

Wahh, bunyi macam ada majlis gilang gemilang gitu. Mau tak gilang gemilang berkerlipan, birthday jatuh pada hari raya weh! Raya kedua la. Tapi masih mood raya sakan la kan? NOT!

Birthday paling sedih, eh bukan, kedua sedih pada saya. Sedih sebab semua duk sibuk raya, diorang tak ingat pun birthday saya. Huhuhuhuhu. Diorang yang dimaksudkan adalah Mr Hubby dan parents saya. Sob...sob...

Takpelah, dah maafkan pun. Eceh, gedik dah tua tambah usia pun nak merajuk. Well, Mr Hubby ingat jugak tapi lambat. Takpelah sebab dari raya pertama pun dia memang tak sehat. Food poisoning kut, sepanjang hari lembik je badan. Raya pertama kami pun tak ke mana sangat sebab hujan dan tak sehat.

Raya ke dua yakni birthday saya tu, kami ke Melaka melawat adik ipar saya yang anaknya dalam ICU tu. More stories of her later. Balik dari Melaka, siap-siap pulang ke KL sebab esok pagi nak rush to LCCT untuk balik pulak ke Kelantan.

Itu ajelah celebration saya. Dapat hugs and kisses dari Mr Hubby and Dania. Nisha, mommy yang kiss tak sudah². Ngeeeeeeeeee



Yes people, I'm in 3 series now. Yeeehaaaaaaa!!!

6 comments:

KV said...

takpe, jangan sedih2, hadiah boleh dituntut bile2 masa. haha

hepi belated birthday dear. My doter punya birthday raya ke3. hehe

Queenin Murni said...

ok, mebe sebab dah 3series tu yg sensitip lebih tu.. haaha!! kidding!

hepy belated birthday.. last year my mom lupa my birthday.. memang sentap ok? hehehe!

isz_3707 said...

happy belated bday babe. u pun dah join kelab tiga posen eh? hee. eh bday i raya ke-5, tp ikut bulan islam la haha

FAM said...

KV: dh lepas xde perasaan nak tuntut hadiah. huhuhu

QM: mungkin jgk la..hahahah

Iszan: dh..geng tiga posen menurut kajian adalah hot cakes! hahaha

Anonymous said...

happy belated birthday fatin...


has@honeylanz

FAM said...

Has: Hassss! where art thou. dh tak blog ke? miss you. eh, TQ ;)