expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

October 11, 2010

Gi Kuala Ke?? Beli Apa??

Kuala Selangor, after all is not that bad. I actually had fun there despite penat menjaga budak-budak (my kids as well as my sil's kids). Penat sebab ada tangga so Nisha kejap2 mesti nak panjat tangga. Ada once tu semua tengah sibuk tak perasan skali dengar Mr Hubby call me. Rupa² budak kecik tu dah panjat tangga almost half of the staircase. Adalah dalam 10-12 steps. Ohh, tak berderau darah mak ni? Lepas tu memang alert je la. Eh, I tak story lagi I duk manakan?

We all lepak kat rumah singgah Majlis Perbandaran Kuala Selangor. Semi-D house with 3 rooms. Nice place jugak. Paling best sewa murah amat. rm150 sajork! hahahahahahaha. Itu pasallah ada tangga bagai.

Nite, kita buat BBQ tapi sorang pun takde amek gambar sebab semua sibuk. Sibuk apa ntah. Sibuk makan! hahahaha. Then the next morning, after acara akad nikah, Mr Hubby zasssssssss ke Pasar Penambang bagi melunaskan nafsu si isteri yang macam² nih. Nafsu makan memang forever over the top! Hahahahahahaha

Berjayalah rembat ini semua


Ketam apa nama wa pu chi tau. Cantik weh rupanya. Segar bugar!



Udang Giantbesau sekilo rm42. Biasa tengok kat Giant dalam rm68.

Haaa...ini nak tunjuk kt uols kebesaran udang tu. Udang kecik tu yang biasa kt Jusco size xl. Mr Hubby cakap ada yang lg besar tp sebab dia dah beli yang ni, so yang tu lain tahun beli.


Apo den masak samo udang ngan kotam tu? Ekau tunggu la yo.
Apa kes cakap negori tak pass ni?

3 comments:

Nuroll said...

errmmmm...sdapnya seafood tue...:)!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

yummy, ketam leh masak cili api..
part udang, goreng kunyit.. ratah best tuuu.. tp rege die, mak aiii.. =)

CiKaYu said...

fam, i dh terbayang-bayang...udang masak lemak cili api..