expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

October 9, 2010

What's the Hype About It?

10.10.10. Semua orang nak kahwin tarikh ni. Its a beautiful date to be remembered, no doubt. Saya pun dapat jemputan kahwin pada tarikh yang sama. Nunnnnnnnnnnnnnn di Kuala Selangor. Uols ada? Sakanlah kita makan nasi minyak ye noks ;)





Mamat ni pun rasanya akan kahwin 10.10.10 jugak kan? Khabarnye, angkasawan seluruh dunia akan datang. Perghh, banyak duit ko ye angkawasan sponsor, boleh pulak sponsor orang datang wedding ko yek. SekianKesian...



*pic is goodled. Credits to SaifulNang.

3 comments:

Joy said...

sama..hari ni dan esok ada jemputan kenduri kawin ;)

mama hannah said...

there's 1 more beatiful date..20/10/2010. Agak-agak ada tak yang nak buat kenduri time tuh or at least buat akad nikah? It's on Wednesday :)

Mrs Azarol said...

eh bukan dia sponsor orang. orang yang sponsor dia. kan mamat ni banyak 'berjasa' pada negara.. hehehe