expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

October 13, 2010

Ohh So Gorgeous

Masa gi kenduri last weekend, selain snap gambar diri sendiri cun dan anak-anak, saya suka snap apa-apa yang nampak cantik dan tak cantik di mata saya. So this time, saya snap gambar rambut one of the girl yang saya nampak.

See? See?? Cantikkan?? She is just like, 6 or 7 yrs old tapi rambut diaaaa! If look closer (boleh la klik kasi besar ye), you'll see ada perang² sket rambut dia. Ala highlights gitu. I don't think diamak dia pi highlight rambut dia. I'm pretty sure it's natural. Ohhh cantik rambut ko dikk!





Agak², nanti Nisha besar boleh dapat rambut camni ke? *wink*


4 comments:

Ealyie said...

tu la kesan2 penuaan, eh silap.. kesan2 ibu beranak perempuan..ehehehe.. Sakan kan nak membega anak2 dara..
Tgk aku, apo ada?? Botak terussss... agagagaga..:p

Joy said...

lawa nye rambut cik adik ni. ala2 pelakon Hollywood pun ada

CiKaYu said...

cantik nye rambut dia...tunggu rambut nisha pula nanti

FAM said...

Ely: anak ko laki, senang. aku ni ada anak2 dara. kena dijaga dr awal. hahahahaha

Joy: cantikkan??? sepanjang kenduri I dh mcm jd stalker dia jek. hahahaha

CikAyu: tu la...mintak2 jadilah cam rambut budak nih.