expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

November 25, 2010

Confirmed


Ewahhhh! Macam apa je confirmed. Padahal nak tengok wayang sajork. Hahahahahahaha

Anyway, agak excited sebab ni first time bawak Dania tengok wayang. Not sure whether she's gonna like it or not. But at least we're watching a movie she's been looking forward to so, hopefully she'll love it. I have describe her the situation in the cinema, ye la...takut terkejut nanti terus dia tak nak, melayang duhet mommy.

So, we'll see tomorrow lah! Ohhh, so far ramai jugak yang order Sambal Ikan Bakar. Insya Allah, saya akan dapatkan. Kalau tak dapat sebanyak yang uols order, at least sepeket sorang pun ok, ye dok? Sepeket tu banyak, boleh laa nak bakar dalam 10 ekor ikan kut. Will update once dah reach Malaysia KL.

Lagi senang kalau yang order tu email me your hp numbers. Mana tau, ahad tu saya balik terus jumpa uols kan boleh terus bagi sambal, malam terus bakar kasi husbands uols makan dengan sedapnye. Terus senang hati diorang nak gi keje ari ahad tu. hehehehehehe


2 comments:

Joy said...

nak satu..

CiKaYu said...

tgk rapunzel ye?? have fun!