expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

November 26, 2010

RM8 K...????


Laju jeeeeee uols bukak kan? Kut-kut nak tengok beg chanel ke hape la kan. Hahahahahahah!!! Itu saje bikin sensasi tapi basi.

Saya gigih duk promo Sambal Ikan Bakar tu, ada ke tak belum tentu. Like I said before, while stocks last. Gitu kan, kecek omputeh sket. Sebenarnya cuma nak bagitau kat uols, sepeket sambal tu RM8 saje saya charge. Apa??? Mahal??? Cer pergi sendiri Muor tu, pi cari paket tu. Dengan petrol dah confirm rm100 KL-Muor-KL. Toll pulak rm42 pergi balik. Haaaa....tu kalau jumpa kan? Skali pergi, tak dak stok, balik tangan kosong kan...Hahahahaha

So, rm8 tu amatlah berbaloi kan. Cer bayangkan uols bakar ikan ka udang ka sotong ka (ala LV), kepit dengan chefel (kalau ada laaa kan) lepas tu husband uols makan sampai tambah dua pinggan duk ulang cakap sedap...sedap...Haaaa....tak ke kembang kempis hidung uols. Vangga youuuuu!

Itu je saya nak bagitau uols.......jangan lupa email saya nombor hp uols ok! Don't worry, nombor selamat di hp saya je, takde nak gi tepek memana eh........

peace!

2 comments:

CiKaYu said...

saya ok je...paste mee bandung pun cecah RM10..ni kira ok lah...

Joy said...

ok sgt dah tu ;)