expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

November 27, 2010

Opening Orders


*Sticky Post. As usual, sila jenguk ke bawah untuk entry lain (kalau ada)*

Ahhhaaaa!!! Musim-musim sale ni ramailah yang open orders kan? Saya pun mahu tumpang sekaki. Uols nak order boleh email saya. Saya kasi quote harga baekkkkkk punyaaaaaaaaa!

High End Imported Goods

Boleh email saya fatinairinee[at]gmail[dot]com

Ohhh....lupa nak promote apa bendanya kan?




























TAAADAAAAAAAAAAA.....!!!!

Sambal Ikan Bakar Mak Pon fully import dari Muar uols...!!!!!!!!!!!!

Sebelum tu, kita kasi link testimonial customer dulu. Dia beli dari saya dan sangatlah puas hati. Sila baca testimonial beliau. Mahu baca testimonial tuan tanah pun boleh. Baca sini.

Ok, saya amek order tak banyak. While stock last omputeh kata. Kalau ada, ada. Owhh, since sambal ni dalam bentuk paste dan sejuk, saya takde la buat delivery yek. Kalau nak, boleh meet up kat mana-mana sekitar KL. (KLCC, Wangsa Maju, AU areas, Melawati). Saya pun nak tengok uols yang cun menawan itewwwwwwww.

Ok, laaa.....kalau nak, sila email saya yerr! Orders open until Saturday.

Orang open orders beg mahal, haku open orders sambal..???



13 comments:

saudah said...

nak order 2paket.

ana-kirana said...

hhii apa salahnya ..leh jadi tokei sambal ikan bakar lak

aku nak gak..tp ko tak leh pos lak ek..

mamaDhea said...

ala, no delivery ker? baru nak wat order.. huhu..

kaezrin said...

akak punyer dah masuk ker?? 2 bungkus yerrr

mama hannah said...

wah wah beb,ko patut mintak komisen kat mak pon tuh :) heh heh tp memang best sambal dia..pedas tapi best

CiKaYu said...

i dah email...cekitout!

Siti said...

dear, nak jugak..dalam2 bungkus bleh?? i akan balik KL dari 1-5dec ni..sempat x agaknye..jumpe kat area wangsa maju la kot...then i dh nak balik kedah...

Siti said...

dear, nak jugak..dalam2 bungkus bleh?? i akan balik KL dari 1-5dec ni..sempat x agaknye..jumpe kat area wangsa maju la kot...then i dh nak balik kedah...

mast@work said...

weh ku mahu 3 peket.. buat blk jepun.. ahahahahha.. nnt ku blk mesia ku amik.. ku blk krismas ni..

FAM said...

Dear all, buleh2, insya Allah kalau ada stok ye. saya beli kt pasar je, kdg ada byk, kdg tu sket je. saya try dptkan dr taukeh dia ye. better kalau blh email saya hp numbers uols. so ahad tu mana blh amek, terus amek.

fizamior said...

babe! i nak!!!! i nk 2 paket.. hehehehehe.... apa emel u babe? tweet kt i ek? or u can emel me back fizamior@yahoo.com

thanks dear! :)

saudah said...

my email saudahsalleh@gmail.com

Siti said...

my email : ct_2908@yahoo.com

kalau dh ada stok tu let me know k..
hope dpt masa i balik KL la ek..
tenkiu, dear