expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 10, 2011

Pemilik-pemilik Longchamp


Bolehkah saya katakan dengan memiliki satu LC ni, akan menyebabkan uols mahu lagi satu? Paham dok? Maksudnya, adakah ketagihan dadah LC ni berjangkit. Its like you will never be satisfied with only one, hence you want to have two, or three, or four or more. Ada gitu?

Tiap kali saya nampak open orders for LC, rasa gatal je tangan nak order. Tapi sebab dah ada satu, takde fund dan sebab nak menabung untuk beg lain, maka terpaksa pejam mata buat-buat tak nampak je iklan-iklan itu.

Tapi, bila berjalan-jalan sekitar KL ni, sana sini orang berLC, naik muak pun ada. Silap-silap, sama dowh! Sheeshhhh, tak best. So its like a love-hate feeling. I so love the bag for its practicality, lightweight dan boleh masuk segala tok nenek barang. But, when you see so many people toting around the same bag, dah rasa menyampah. Rasa macam ok-lepas-ni-haku-tak-nak-pegi-mall-bawak-LC. But again, bawak jugak because of the reasons for having the bag.

Sighhhh......oh, btw, camne uols basuh LC? LC saya sudah jadi pink hitam. *fengsan*




twitter: fatinmojo

2 comments:

Joy said...

fatin, I just wipe off dgn wet tissu aja... wet tissue yg dijual kt guardian tu aja ;)

CiKaYu said...

Fam,
begitu kah rasanye? ku lum memilik LC lagi. lum feel-mari-membeli-LC. tapi mana2 pegi ramai sungguh menyaruh LC