expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

March 23, 2011

Wordless Wednesday 12





7 comments:

Anonymous said...

nak minta suruh beli yg barulah tu..but then i serik tau pakai gelang yang sambung2 camni sbb my gelang pernah putus..lucky me jatuh dlm my office mate....

hae hanafi

Joy said...

putus? sib baik selamat...

fizamior said...

i adalah xtahan pakai gelang mahupun rantai emas ni. gelang kaki sudah putus 3 kali. rantai sudah putus 2 kali. sudahnya, simpan!!!!!!

FAM said...

Hae: tgn aku xbley pkai gelang bulat, tak cunnss

Has: aah. kena anta habib balik le ni kasi sambung.

Fiza: dasat la ko ni, semua putus. hehehe

m-i-o said...

hisy, aku jeles betul tengok tangan orang lain pakai bracelet ni. cantik je terletak.

haku kalo pakai memang terkulai lemah je bracelet tu di pergelangan tanganku. tak cantik!

spesies tangan macam haku ni kena pakai bangle.

FAM said...

MIO: aku pulak tak bley bangle kecuali bangle bentuk leper. klau bulat xlawa sbb tangan aku jenis leper. eh, ko paham ke ni? hahahaha

Anonymous said...

bangle leper pun banyak yang cantik juga....(smbil terbayang2 design baru di chantique...)
aku selalu teman bos aku pi chantique kat CM..semalam ada off RM8/gram so jadi RM148/gram..apa lagi sambarlah segera!...but then hati2 beli emas nie sbb ckp jer ada RM20 off/gram tapi utk 5 gram pertama je..aku survey kat kedai emas lain..rega xde off so still RM157/gram.....

hae hanafi