expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

April 19, 2011

I Must Have It Too


Dasar #NG! hahahahaha. Only the know, knows.

Sebenarnya nak cerita, astro kat rumah takde # warna. Maka, tak dapatlah tengok Maharaja Lawak minggu 3 Jumaat lepas. Harapkan news update live on twiter aje dari kengkawan. Si dia buat best, yang ni patut keluar lama dah, ohh, yang ini so-so. Haa, dia ni lawak gila etc. Tension tak? T__T

Lepas tu, dah takde # warna tu, mulalah cari sumber-sumber lain. Mana lagi klau tidak youtube. Kat youtube semua adakan? Lagi best weh, sebab dah tau sapa best, sapa tak best maka mari pilih yang best saje. Yang tak best takyah tengok. Jimat masa aku. Tapi tu la, tengok yang best ni, dah ramai pulak yang tengok. Bila ramai, mulalah slow. Buffer aje dah berminit-minit. Clip yang 8 minit jadi 30 minit. Ko tak hangen gitu?



And so, semalam petang decide untuk subscribe jugak! hhahahahahahaha. Servis excellent dowh. Bab2 nak charge orang ni ko laju je kan astro. ;p Tengah becakap dengan customer service diorang pun terus dapat # ni. Pantas tuntas. So sekarang, sudah ada # warna, tidak sabar tunggu Jumaat bak kata Laveiinder.


Apa rancangan yang best lagi kat warna ni?

2 comments:

ArELeEz said...

yeah..! u should subscribe mustika for maharaja lawak. week 3, sumpah best! esp nabil, jozan & sepah. ha3..

FAM said...

Areleez: ya udah subscribe. smlm dh tgk. lawak gila diorg tu.