expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

April 15, 2011

Khidmat Masyarakat: Sapa Nak Makan Preee??!!

Mana ada manusia tak suka hadiahkan? Jangan kata budak-budak, orang tuadewasa macam kita pun suka kalau dapat hadiah. Sengih sorang-sorang. Lagi mahal hadiah itu, lagi panjang dan lamalah sengih itu. Hehehehe

Ok, ni nak cite barang free. Serupa macam hadiah jugaklah. Sapa-sapa suka makanan sihat, boleh terjah Subway mulai hari ini. Oh, kena ada kupon seperti di atas. Boleh didapati dimuka depan The Star newspaper. Belilah sendiri ye, baru rm1.20. Kalau kedekut sangat, pepandailah korang cabut kupon tu dari paper kat kedai jual paper berdekatan. Hati-hati jangan sampai kantoi! Hahahahahaha

Bolehlah ajak boyfren ke, hubby ke, kawan ke, mak ayah ke. Buy 1 Free 1 kekdahnya!



Cheat lagi aku hari ni gamaknya. tsk tsk tsk...



3 comments:

Queen said...

waaah..maceh kerana sharing..harus ajak yabang bfast subway esok..yeay!

Joy said...

sape x mau kan..tp yg mcD hari pun ke sudah x pg ;)

FAM said...

Queen: hang nk pi tu kena ada kupon tau!! jgn main pi je ckp nk pree. hehehe

Joy: rogi..rogi. hehehehe