expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

April 14, 2011

Depan Lain Belakang...Lu Pikirlah Sendiri


Tak sudah-sudah dengan apa KITA ada, DIA pun nak ada. Mana KITA pegi, DIA pun nak pegi jugak. Familiar? Paham? Tak paham sila rujuk sini.

Aku dah lama tak nyembang dengan dia semenjak kes kantoi dia tu. Tak pasti kenapa dia tak nak cakap dengan aku. Mungkin kes kantoi tu maka dia malu (or segan). Tapi dia pandai jugak. Credit to her, konon-konon aku yang busybody kepochi hal dia. Ohh pehlizzz. Kan aku dah cakap, kalau tak melibatkan aku, aku tak heran derr.

Letihlah nak layan orang nak ada apa kita ada ni kan? Macam nak tiru je. Some say take it as compliment. Tapi kalau serba serbi nak ikut, bukan compliment dah, complicated jadinya. Word: RIMAS!

Ohh....tapi dia pandai jugak tau. Dia tak nak sama, dia nak lebih. Kalau ko beli baju rm10, dia nak beli baju rm20. Ko nak beli kitchen playset untuk anak-anak dara ko, dia pun nak beli kitchen playset untuk anak teruna dia. Get the picture? I is tak kesah. Gasakla lu janji lu bahagia hidup begitu.



1 comment:

azzamoro said...

uish.. i pun nak beli kitchen playset utk anak teruna i. tp lom beli lagi. tgh kumpul duit. hehe.