expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

June 16, 2011

Nora Elena - The End

Owhhh....dengan you neverending ;p


Last episode today. Jaranggggggggggggg aku follow drama siri melayu macam gini skali. Slalu tengok on-off je. Kali ni, memang aku follow betul. Mujur Dania pun suka. Siap sengih sorang-sorang kalau #sethtan buat muka romantik dengan #noraelena. Awwwww....Nisha ko jangan tanya, melepet nenen je sejam tu.

Banyak speku tentang ending drama ni. Aku pun tak tahu nak bajet apa tapi tadi Aaron dah confirmkan its gonna be adrenaline rush-sedih-happy ending. Ahhhhh....best!!

Beburung sekalian, ingat date kita. 7pm sesakkan temlen ;D





1 comment:

ana-kirana said...

org kata ending sedih huhuhu dlm novel happy ending..
cairrr tgk aron!