expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

November 23, 2011

Badai Semalam

Excited nak jumpa Abang Karim ;p Hahahaha. Skali skala nak dress up. Aku ikut rules and regulation Istana Budaya dengan tidak memakai jeans. Aku tak paham ada yang datang dengan jeans selebet macam nak pegi pasar malam. Hello!! Respect the place boleh tak? Yang orang2 IB pun, cakap tak serupa bikin. Ke main ada rules bagai tapi ko lulus je bagi masuk semuakan. Ecehhhhh...tersasar dari cerita asal nih. Hahaha


Ok...show dah start. No more pictures. Honestly, overall aku rasa citenya simple je tapi dragging yang amat. Scene cintan cintun Mazni dengan Karim sangatlah sikit. In fact, tak nampak bercinta pun. Macam takde kimia la. Buatlah scene mesra-mesra gurau senda sikit. Tau2 dah kawen. Scene dah kawen pun xmacam orang kawen. hahaha. Should have been better. Owh ending pun sangat melankolik. Macam bosan nak tunggu habis. Aku tau karim dalam novel mati. Tapi boleh tak jangan buat Abang Karim mati?? Tak puas hati aku!!! Hahahahaha

Lepas teater abis, sempat makan nasi lemak kat Cafe IB dengan ahli jemaah semua.. Teh tarik dia memang da boom. Siapa ahli jemaah iteww? Oh...tak bley la reveal depa kan....heheeeee. Konsep you know who you are jerr. Hahaha.

Last but not least, exclusive...............





























































Awwwwwwwwww ;p



2 comments:

Joy said...

amboi...posing pgg dada bidang abg karim lg ;)

* fatin...sgt envy tgk kulit mukamu yg flawless.. share la apa rahsia nye. jumpa dpn2 hr tu x ternya lak ;)

FAM said...

Joy: nasib tak bawak ke mimpi. haha.

adoii...ploless tang mana tu?? tang pipi gebu ada leerr. tu dh cover dgn pondesyen 3inci cik joyyyyy ;p