expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

April 23, 2013

Next Top Model Yo!






Hahahahaha! Anak-anak aku ni, kalau mood tengah baik gini, memang seronok buat photoshoot. Ada je la aksi diorang ni. Nak lagi si adik tu la, memang bajet model sungguh. Ko cakap je, senyum sweet ke, senyum cute ke, kaki silang ke, senget ke, cekak pinggang ke, peace ke Hahahaha semua bolehhh.





So kalau perlukan model untuk produk anda, boleh lah hubungi Mommy ni ye. Wakakakaka 


1 comment:

Has said...

2-2 sporting nk pose