expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 28, 2009

Kamu bukan superrrrrr...

Kamu bukan setarrrrrrr
Kalo digabungin...
Engkau bukan supersetarrrrr


Aha!! Pernah tak dengar lagu ini? Cool sehhhh!! Bukan Supersetar dari Project Pop. Saya dengar lagu ini awal pagi tadi dan sekarang masih terngiang-ngiang, siap boleh nyanyi nih.. LOL


Andai aku Pasha Ungu semua wanita kan memburuku
Bila aku Ariel Peterpan kau yakin ngefans karena gua keren
Haa haa haaa… Haa haa haaa…
Sexy badannya..

Mulan Jameela cantiknya dia seperti aku
Giring Nidji sahabat aku dekat denganku.. dialah aku..
Tapi kenyataan aku bukan siapa-siapa kuingin engkau mencintaiku apa adanya
Ku bukan superstar kaya dan terkenal
Ku bukan saudagar yang punya banyak kapal
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai
Haa haa haaa… Haa haa haaa…

Andai ku Letto wis pasti aku wong jowo
Tapi kenyataan aku bukan siapa-siapa
kuingin engkau mencintaiku apa adanya

Ku bukan superstar kaya dan terkenal
Ku bukan saudagar yang punya banyak kapal
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai

Kata orang ku mirip Glenn Fredly suara merdu, wanita jatuh hati
Namun semua itu hanya mimpi bagimu woohoo~
Jadi… semua itu hanya mimpi?
Ya iya laah… masya ya iya dong duren aja dibelah bukan dibedong

Ku bukan superstar kaya dan terkenal
Ku bukan saudagar yang punya banyak kapal
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai
Kamu bukan super, kamu bukan setar
Kalo digabungin kamu bukan supersetarr..
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai Haa haa haaa… Haa haa haaa…


Kalau nak dengar lagu ini, sila ke sini. Saya tak reti nak upload you.tube ke blog ni.


Layannnnzzzz!!!

5 comments:

l i e y n said...

yup this song is really catchy n kelakar
project pop byk lagu2 cam tu...

anyway, salam kenal to mommy from other mommy

Ms Lola said...

Tak pernah dgr. Kat radio apa selalu keluar?

mommy said...

td sy dgr kt hot.fm.

noniey alias said...

kelakarnyer lagu tuh.. aku tak pernah plak dengar.. ko hafal ke?

Cutestamoi said...

Aku baru je pas download lagu ni baru gempaq.com. har har har.. memang lawak cam harrrammm!