expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 23, 2009

Selamat Bercuti!

Sebagai seorang staff, saya hargai cuti. Especially cuti panjang macam CNY kali ini. Memang puas la dapat duduk rumah kan? Jalan-jalan ke, balik kampung ke, apa-apa aje.


Tetapi, selaku staff dan juga boss kecik, saya rasa cuti panjang ni agak menyusahkan. Tak cukup dengan cuti yang diberi 2 hari, siap cuti tambahan hari ini dan rabu depan. Aik?? Sambut CNY ke korang2 nih?? Koje bertimbun kat meja sapa nak uruskan weiii???


Lantaran, saya dah arahkan nasihatkan boss saya untuk bekukan cuti hari rabu. So back to work people!! Jangan korang nak MC, EL bagai hari rabu ye!!!





Keji ke? I'm the boss kecik!!!


Anyway, Selamat Bercuti semua. Selamat makan limau juga!

1 comment:

fazi said...

hallo boss..lu banyak garang ek sikalang...takut oo...hehehe...