expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

March 20, 2009

Berani kerana gedik...

Hari ini saya ada lunch date dengan kawan lama di KLCC. Makanya aktiviti wajib kitorang adalah menerjah kedai-kedai mahal butik-butik yang ada. Ingat entry ini? Ya, kali ini berbekalkan pesanan dan tips korang semua, saya akan memberanikan diri untuk terjah dan amek feel bak kata Mrs.Noba.




Saya aim nak amek feel-feel itu di sini...





















dan


*pictures credits to eluxury.


5 comments:

Mama Adib said...

muah muah muah saya amat jarang sekali berani gedik masuk ke butik butik mahal.
kalau terpakai baju laawa rasa berani ja jugak, tapi biasanya saya ni sik pakai tshirt jeans jer keh keh

Cutestamoi said...

Huhu.. Selamat memberanikan diri!! Mesti dress up abis dah ko ni eh.. ahaks.

MommyDania said...

mama adib: ni kt opis lg berani le..kut smpi tgk kut cermin jek..haha

erma: xde maknanya dress up. officewear biasa je..huhuhu

Umi Nawfal said...

achic! how's ur mission?? hehehe.. cukup gediks kee..

MommyDania said...

update: mission accomplished!!