expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

March 16, 2009

Nona Nona

Psst...


You all tengok Nona tak semalam?

Tengok?

Haaa, tengok dari mula sampai habis?

Tak?

Alaaaa
Tengok tak part Maskulin di Nona, ada designer Rizalman.Ibrahim tu?

Dari dulu saya kepingin walk-in wardrobe dia itu! Almari tanpa pintu tersusun dengan segala barang-barang, kemas jek! Teringin juga koleksi beg-beg dia tu. Hmm, saya rasa kalau dikumpul rega beg-beg mamat tu, dah boleh beli kereta comel saya kut. Mamat ini punyelah banyak beg mengalahkan saya perempuan. Siap ada clutch okeh!












p/s: saya cuba cari episod Nona semlm di website tv3, tak jumpa laa...i'm sorry!



3 comments:

l i e y n said...

sempat gak jeling2 kat tv time tu...
dia ada tote bag gak!!!!

fazi said...

mak xdapek tgk la dek non oi..mak on duty la smlm..huhu...tp aku mcm boleh byg kan je wardrobe dia itew...

MommyDania said...

lieyn & fazi: tu la..tote bag, clutch, ntah bila dia guna. dia tu mamat bkn minah. ish2...