expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

March 16, 2009

SAHH=Husband!

Eversince we got back from our short holiday on Tuesday, my hubby was still on leave for the whole week (over kan?). Kena abiskan cuti (katanya). Tak kisahlah...
Alkisahnya, on last Friday, after solat Jumaat, he called me.



"Yang, nanti amek Dania kt school eh."

"Eh, bkn abang cuti ke? Dania gi school ke?"

"Ye la..tadikan solat. Pastu gi Giant, ni tengah masak"

"Masak??!! Ok.."

Dalam hatiku berpusing-pusing kepala mikirkan apa laa yang dimasaknya. So cut the story short, inilah yang dimasak oleh hubby saya untuk dinner.

























































Nasi beriani, ayam masak merah, kurma daging dan acar timun nenas. Complete!!!


"Sedap tak Nia?"

"Sedap! Nice! Yum Yum!"

"Sapa masak?"

"ABAH! Mommy takde" cesss!!




6 comments:

mimielola said...

Alamak.... bestnya!!!!! Complete set lg tu!!

Mrs Noba said...

uishh..complete set lagi!!!

MommyDania said...

ML & MN: tu la..mmg surprise betul. relax i tak masak malam tu.

l i e y n said...

tabik le kat cik abang u for preparing a complete meal!
kena bg upah tu!!!!

MommyDania said...

lieyn: sudah..hehehe

noniey alias said...

wah salute ah cik abang ko.. aku pun kalau masak, takkan masak complete set camtu. paling bagus dah bagi aku kalau ada ayam masak merah n acar je. dah bagi upah eh? hehehee.. confirm lepas ni dia akan masak lagi..hehee