expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

May 13, 2009

Mode Buat Claim Pulak

Dalam banyak-banyak tugas saya dalam kerja nih, mode buat claim lah yang paling saya malas. Sebabnya amatlah renyah. Nak kena isi borang claim, kira miliege, tepek resit-resit tanda bukti, kontra advance, claim elaun etc. Jenuh tau!!

Kebanyakkan staff sini suka claim sikit-sikit. Maknanya every middle of the month diorang akan buat claim. Saya tak suka. Saya jenis suka kumpul. So ni dah almost three months saya tak buat claim. Agak-agak boleh imagine tak meja saya sekarang macam mana? Hahahahaha!!!


Tapi....



Yang best bila kumpul claim, jumlahnya amatagak tinggi juga! YebedabedoooooOOO!!!


8 comments:

l i e y n said...

yaey yaey! makcik fatin kayoooooo...

kirana said...

EHEM EHEM...EURO MODA PULAK KER PASNIH...KERIANGAN BERGANDA NAMPAKNYA

MommyDania said...

lieyn: clap clap

kirana: sudah2..nt sume ke laut

mama uzma said...

semua ker laut...hahaha...

masyukkkkkk......!!
masakkan spagetti pun sodappp...
keh3...

mamaDhea said...

uh.. masyukkk ar pas dpt claim nanti.. saya dulu masa dok kat site pon masyuk gak sbb tgh2 bln dpt duit claim.. hahahaha..

mommylyssa said...

kumpul2 mmg pening kepala... tapi best!!!cos duit masuk skali byk!!! wooohooooo....masyukkk...

Zuhaini said...

bestnya... :)

MommyDania said...

mama uzma: aah..pe kata iena wat. nt pas kt dania ek

mamadhea: rasa kaya kan time tu?

mommylyssa: woohoooo!!!

zu: best!