expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

May 22, 2009

Tudung MHI

Pagi-pagi sambil bersiap ke opis saya selalu tengok MHI kt TV3. Macam wajib jek. Celik mata, solat Subuh, terus on TV. Slalunya motivasi pagi dulu, then berita. Lepas tu baru MHI. Selain dari topik-topik penting ke tak berapa penting saya tengok. Selalunya takat sampai pukul 815am paling lambat la tu. Lepas tu kena ke opis dah.

Anyway, sejak dua menjak ni, saya perasan tudung-tudung penyampai MHI @ Wardina dan Fenda lain sket. Ala-ala munawarah / hajaba / ariani etc. Lawa-lawa sangat tudung diorang pakai. Tapi oleh kerana saya tak tengok sampai habis, so tak dapat nak tau sapa sponsor tudung diorang tu.


Sapa yang tau? Boleh tolong jawab...diorang tu pakai tudung apa ek?



p/s: saya cuba cari gambar, tapi fail. Saya memang fail bab googling nih...

9 comments:

Zuhaini said...

err.. tak tau la.. saya bangun pagi2 x sempat nengok tv.. siap2.. siapkn alia.. trus cabut! :)

Marisa said...

Sungguh! mmg cantik2 tudung yg Wardina & febda pakai. Saya selalu tertanya2.. tp tak tertanya lak.
Mcm munawwarah punya je. sbb munawwarah pun dah ada tudung corak tau

honeylanz said...

x pasti gak sape yg sponsor. tp mmg cun ahh tudung dorang tu.

Ummi_AN said...

Ingin memiliki tudung seperti personaliti TV3?Visit here http://lemariummi.blogspot.com

MommyDania said...

ummi an: wow..pantasnye!

AiNeRzA said...

Kalo x hari ni dapat tengok tudung baru...tapi sebab dah lewat terpaksa tunda hari Isnin...nanti saya snap pic kalo berkenan dan cantik...

kirana said...

dulu2 masa dlm pantang..sempat tgk sponsor tudung azizah ariffin..
terus masuk web..terus sms org tu tny2...tp tak igt dah nama apa web tu sbb aku tak beli hahahahahha

Mrs Noba said...

yang i tau, pembaca tv3 (yg waktu malam) pakai tudung az-zahra. boleh google.

MommyDania said...

kirana: azizah ariffin punye style belit2 la..jenuh aku!

mrs noba: thanks