expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

June 2, 2009

Achtung

Since ramai jugak (ramai ke?) yang komplen susah nak baca entry saya sebab font kaler kuning, sampai kena highlight semuakan, so saya pun sempena preggie nih, cewahhhhh, kasi tukar background warna pastel-pastel gitu. Background ini akan di sini sampai saya dah baik menyampah nanti, kasi tukar lain pulak. Huhuhuuuhu...

Sekian.

13 comments:

Ms Lola said...

Oh, I tak perasan pun font kaler apa sebelum ni. I smpi, I terus highlight semua

MommyDania said...

ML, xpe..lps ni xyah highlight dh. terus baca ;)

Zuhaini said...

haha.. saya nak habaq, tapi takut kecik ati.. mmg saya pun hightlight time nak baca.. haha :)

Ealyie said...

i loike!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;*

MommyDania said...

zu: laa...patut mai habaq awai2 laa. apa nk kecik hati pulak. ok, dh mudah nk baca kan.

ealyie: i know! thanks

l i e y n said...

tau takpe....

kaezrin said...

itulah i pun sokmo highlight ajert terus..kakakakakakka

MommyDania said...

adusss....ramai yg terseksa rupanya. nasib baik dh tukar. OK kan?

MN said...

memang background before this lambat loading. i selalu highlight bila nak baca.

this one is nice! sempena baby baru *wink*

AiNeRzA said...

ha...dah clear dah...nampak dah...hihihihi

MommyDania said...

To all! yes, ni sempena baby baru. harap2 dgn tema ala2 biru hijau ni dpt la baby boy pulak. hehehe. anyway, kalau rasa ada apa2 tak senang dgn blog ni, habaq mai noo! its open for comments ;)

Mama hafiy said...

mommy dania, cantik bangat..sweet jer..sesuwei untuk preggy lady (tetiba daku rasa vibrate nak tukarr jugak)

Mama hafiy said...

mommy dania, cantik bangat..sweet jer..sesuwei untuk preggy lady (tetiba daku rasa vibrate nak tukarr jugak)