expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

June 2, 2009

Ada Apa Dengan Cinta

At this very moment, saya duk melayan dengar dan sekali sekala tengok lagu-lagu soundtrack Ada Apa Dengan Cinta melalui youtube. I used and still love this teen flick movie. Dan itu Nicholas Saputra, oh I met him live. Sangat ganteng! Hohohohohoh

Oh...best best banget lagu-lagu cinta diorang nih! Sekarang tengah dengar lagu Tentang Dia. You all nak dengar?





















Sila ke you tube dan search Ada Apa Dengan Cinta ya! Tak kan saya nak tepek semua lagu kut. Jangan marah ahh.... ;p


p/s: Padahal tak reti nak tepek!

6 comments:

mrs noba said...

eh? tak boleh lagi ke nak tepek youtube kat blog?
nantilah i buat tutorial,, kay?

MommyDania said...

MN, ohh pls do! i dh abis cuba dh nih..maklum le, rabun IT sket.

Zuhaini said...

hahaah :) ada apa ye..? best kan lagu nya..? :)

mama uzma said...

layannnnnnnnn........

noniey alias said...

tapi bagi aku tak lah lawan ah lagu ayat-ayat cinta..hehehehe

hae hanafi said...

i just so much in love with AADC..smpi skrg...rasa muda balik