expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

August 4, 2009

Baru Adil

Dulu letak satu ticker saje. Ticker untuk baby adik Dania. Sebagai guideline kepada saya, kadang-kadang boleh tak ingat dah berapa weeks or months. Then, macam tak adil pulak kalau tak letak Dania punya sama. Walaupun saya ingat birthday dia bila. Mestilah ingat kan! Takpelah...letak dua². Baru adil dan saksama.


6 comments:

noniey alias said...

takde lah dania kata mommy dia pilih kasih plak.. hehe

mak farhah said...

adil dan saksama...hehehe..

btw I ada maternity essentials utk di jual...jmput singgah ye

http://www.duapuluhlapan.com/saya/?p=609

tqvm

honeylanz said...

pas ni kakak dania ada geng!!.. memula mesti dia mcm janggal aja...ambik masa skit..pastu ok la..

honeylanz said...

mcm ac memula dpt adik...diam2 dia mcm menangis senyap2...jeles dlm diam rupanye..hehheeh..now dah geng dah

kirana said...

nnt nk beli baju pon kena pikir mcm tu gak noooooo

kang dok beli kat adik jer pulak hihihi

Aiza Azril said...

nampak sgt ketinggalan keretapi...congrats dear! :):)