expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

November 19, 2009

Benda free jangan duk komplen

Uols pernah redeem barang from Bonuslink? Pernah la kut ek? Mak je yang jakun sorang² ni. Saya tak pernah lagi, sebabnya points pun memang tak banyak. Tapi tiba² baru ni tengok points dah cukup untuk redeem barang.

Belek telek katalog, takde barang yang match dengan selerapoints saya. Akhirnya saya redeem ini sahaja.


Simple Dimple Shield Backpack - Image is from Bonuslink


Ok la kan....lepas ni takyah beli baby bag dah. Mr Hubby cakap dia imagine bag ni lebih besar dari size sebenar. Dan talinya lebih panjang dari tali sebenar. Aishhh.....banyak pulak komplennye. Nak yang best.....sila beli sendiri! Hehehehehe.....


8 comments:

linahilmin said...

slalu redeem towel dr b/link.. towel b/link sgt lembut & best!

Queenin Murni said...

heheh.. baru last 2weeks sy received phillips mixer from bonuslink.
motif, tgh kecek hubby belikan oven, senang baking-baking. heheheh!

ArELeEz said...

kira ok la tuh!

MommyDania said...

Lina: towel? xperasan pulak

QM: wah...ni sure points ribu riban nih blh redeem mixer.

mama uzma said...

x penah cek point lg..cantik gak warna ber tuh..uzma nya warna putih..leh pakai tuk baby adik nanti bwk jejalan...mcm2 leh isi..

ibusinga said...

cantek beg tu..
anaksinga panggil...beg turtle..

MommyDania said...

Iena: yezza..sangkut je kt stroller

IB: sy panggil helmet.

kirana said...

selalu redeem amik cash voucher parkson jer