expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

June 23, 2010

First Time

First time budak cute ni demam. Mula² selesema followed by demam. Alhamdulillah, walau demam² pun masih nak main, tak meragam sangat. Sama macam kakak dia, demam² pun mudah dijaga.

Today dah sehat sket. Slowly fully recovering. Macam mana muka budak cute demam?


Haaa....tak ke senang nak jaga kalau macam ni? ngeeeeeeeeee

7 comments:

Zuhaini said...

alhamdulillah.. cerianya!

CiKaYu said...

mmg cute....speedy recovery yer sayang..

DrSinga said...

demam puuuun sengih2...

Ealyie said...

Baik anak dara hang, xcabut cool fever tu. Si Faris jgn harappppp... membazir je kalo tampal.. Mmg aku rendam je terus dia dalam besen!! ahahaha...

fazi said...

Nisha demam nak besar ni...
Tetap leh bg pose kiut demam2 ni ye..cepat baik ye cayang..

Nanak said...

risau eh kalau baby demam/selsema..Nisha ni happy je..:)

FAM said...

Zu: syukur. senang jaga tak byk ragam

CA: thank you ;)

DS: tu la..time nangis pun ada jgk

Ely: so far dia tak cabut la. syok kut kena sejuk2 tu

Fazi: agaknye la kut. ke nak tumbuh gigi. oh ohhhh

Nanak: mmg..skrg pulak mcm2 sakit. demam skit2 pun kena bwk jumpa doctor jugak.