expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 12, 2010

Kembali ke Pangkal Jalan

Saya kembali bersiaran setelah empat hari bertapa di kampung halaman Mr Hubby. Kat sana takde 3G noks, maka hanya dapat layan facebook melalui telefon Mr Hubby saje. Itu pun suam-suam kuku kena tenggek kat anjung dapur ngadap kubur. Anyway, seronok dapat kembali berbelog walaupun saya takde idea (lagi) nak ngomel apa. Baru lepas buat site visit ke blog uols.

Empat hari di kampung halaman adalah seronok makan dan marah-marah sebab makan maknanya gemuk. Puas la saya makan durian, rambutan petik sendiri, asam pedas, nasi beriyani, ubi kayu dengan sambal tumis. Fuhh....banyaklah! Boleh bayang macam mana saya sekarang? Takyah la bayangkan...

Ok, kembali bekerja walau dalam keadaan sleepy hollow. Ramalan si sotong betul jugak, Spain juara world cup for the first time. But I bet, the game is not as exciting as 3rd placement (german vs uruguay). Kan?

6 comments:

MommyCT said...

Takde ke cik Pon lambai2 kim salam kat member blogger ...kata ngadap kubur...=P

Ealyie said...

ko jumpa kupang kat Muo??

Queen said...

betul..semalam masa final tido..agagag...padahal pukul 2 tu terjaga....sambung tido balik.
masa german vs uruguay..terjerit2 den di kedai mamak...agagaga

honeylanz said...

yea..Spain juara. LalangFan sungguh Has ni ;)

FAM said...

MCT: hep!! kubur lama. hantu2 semua dh bersara

Ely: ada tp kecik2 la. dh mahal la skrg. dulu 3kg rm10, skrg 2kg rm10. caitt

Queen: uish..siap pi kedai mamak tu pg2 tu. i teh tarik kt umah jek. hahahah

Has: i sokong germany 4thn sekali jek. hahahaha

Nanak said...

yeah spain..hohohoh..