expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

February 23, 2009

Emm...nakkk...

Disebabkan tadi tak nak sempat lunch, sekarang saya amatlah lapar. Bila lapar, macam-macam keinginan datang melanda. Rasa macam nak makan asam pedas, laksa, kuey teow goreng, burger, kueh 3 seringgit. Macam-macam aznil kan?





Tapi sekarang, betul-betul disaat-saat ini, saya nak makan ni.

































Ya. Double cheeseburger dari McDonalds.

Tapi saya masih tegar utuh ingin membantu rakyat Palestin, walaupun perang sudah tamat, saya tekad untuk tidak makan ini. Dan, sekali lagi saya akan menyokong barangan jualan anak tempatan dengan berkunjung ke gerai-gerai mat burger tepi jalan. Dan sebab saya menyokong negara terchenta sendiri, saya sekarang membeli belah groceries di Giant saje. Tidak lagi di Carre.four tempat kesokaan saya. Saya tak suka pegi Gi.ant sbb tempatnye semak dan kacau bilau, mak peninglah!



Anda? Bagaimana?

7 comments:

ms lola said...

Oh, saya jugak, saya jugak, bernekad utk singgah ke Mc D tadi... tapi.....

Cutestamoi said...

Oits.. Diet diet.. Jom sesame kite jadi kuruihh! huhuhu

ZahirMD said...

McD = israel...

Mrs Noba said...

i dah terbabas sbb hari tu dah makan mc chicken.

l i e y n said...

mmg nak sgt...my fav pun double cheese!tp biarlah...
tp aku pg gak giant and carrefour..aku cari yg mana paling murah

mommy said...

tu la..kenapa msia takde ala2 mcd nih!! diriku sgt teringin cheeseburger iteww!! ohhh tidakkk!! tegar! tegar!

Fateen said...

Huhuu..sy jugak teringin..kuatkan iman..
tempat beli brg kami dh mmg kat giant sbb kat sini itulah yg paling selesa..