expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

April 28, 2009

Dia Bukan Milikku...


Ingat lagi pencarian kasut berjalan saya? Sementelah ke KLCC Sabtu lepas, saya seret ajak Mr. hubby meneman saya mencari kasut / sandal untuk kegunaan di hujung minggu. Dan saya terjatuh chenta pandang pertama di satu sudut tingkat bawah Isetan, betul-betul mengadap Padini corner. Enzo nama diberi. Gini la rupanya dia...






















Tapi...apakan daya. Hantarannya amatlah tinggi, setinggi tumit buckle empunya diri. Hmm, agak-agak sale cecah tak 70%??? Tak suka...tak suka...tak suka!!!



p/s: Mr. Hubby said "nice and sexy". Adakah dia offer diri untuk belikan? Tidak! Huhuhuhuhuu

9 comments:

Zuhaini said...

hehe.. mr hubby kata gitu, apa lagi! mintak la dia sponsor! :)

mama uzma said...

Uuishhhh...mmg seksi kak....
tapi tinggi sgt la...klu iena jalan kejap dah lenguh....hehhee...

l i e y n said...

mmg serius s*** kasut tu chantekkkkkkk giler!!!

aku berjaya rembat sepasang from sembonia yang hantarannya sangat affordable.....

MommyDania said...

zuhaini: masih belum berjaya

mama uzma: i loikeeeeee!!!

lieyn: similar to this ke? harus ku cari nih..

mamaDhea said...

ya allah.. tgkkan pada ketinggian tumitnye saje mak dah seriau.. ekekeke

kirana said...

support moral dah dapat tu..
usaha lebih sket utk dapat financial support :P

MommyDania said...

MD: tak tinggi sgt actually. lgpun heel dia tebal. so very comfy

kirana: hmmm...i doubt! hahahahaha

m-i-o said...

mintak utk hadiah harijadi weh. insyaAllah dapat! hihihi

owh, sgt menambat kalbu citarasamu itu, nyah. kalo harganya rm49.90, sekarang gak mak bli. tapi itu cuma mimpilah,kan? iskkk...

MommyDania said...

M-I-O: close dh rega tu..RM499.90. aduhhhhh!!! perit..perit.